Pink och skor

I söndags var jag i Stockholm och tittade på Pink. Så jäkla bra. Helt magiskt och jag är helt såld. Grym konsert och underbart att få hänga med syrran på tu man hand. Helgen har annars rullat på i full fart. Galet men jag gissar att vårtider och ett eget hus tar sin lilla tid. Hinner inte med alltför mycket men försöker. I söndags var det dessutom mors dag. Det är underbart att få vara mamma och min lilla prins är fantastiskt. Så glad och lycklig att ju han är min son. Så stolt man kan bli. Han ger mig så mycket kärlek, lycka och energi. Han och Sebastian är anledningen till att jag andas. Min älskade unge, tvivla aldrig på min kärlek till dig. Du är magisk. 
 
Finaste jag har <3
 
Jag letar som en galning efter skor till Folke. Jag vill ha ett par jesussandlar (om ni fattar vad jag menar) som han ska ha hemma i trädgården, när vi är ute och busar och som man inte behöver vara så rädd om och sedan ett par lite finare skor som han kan ha när vi åker iväg eller ska göra något speciellt. Skitsvårt. Man vill ju ha fotriktiga skor och allt det där men hua mig vad dyrt det är. 500 spänn för ett par skor som killen kommer ha ett par månader. Har velat fram och tillbaka, först tänkte jag köpa ett par billigare vardagsskor och lite dyrare "finskor" men sen ändrade jag mig eftersomjag tänker att vardagsskorna har han oftare och borde vara dyrare och nu vet jag inte vad. Suck! Vet någon här inne om det finns ett par BRA skor till BRA pris? 
 
Annars flyter allt på. fullt upp med jobbet, det planeras och fixas när Folke har lagt sig. Känner hellre för att åka hem tidigt (dvs när eleverna slutar) och jobba på kvällarna. Nu i veckan har jag ett läxförhör och en inlämning. Känns helt ok men det blir en del att läsa. 
 
Pink. Kass bild men bra va det.