Thailand

Nu ar vi antligen framme och har hunnit spenderar en dag pa stranden och en dag pa en bat.. det ar helt underbart.. resan hit var dock lite annorlunda..

Mamma o pappa skjutsade oss ner till Malmo dar de stod redo att trampa gasen till Kastrup om tagen inte skulle komma.. tack o lov kom ett tag.. flygresan till kairo gick ratt bra hade dock tva ungar som trodde mitt sate var ett klattertrad och hade blickar dodat hade det inte varit kul.. jag har bra talamod med ungar med 5 timmars flygresa med ett sate som guppar ar inte kul.. sen resan fran Kairo till Bangkok gick oxa sadar.. stolarna var inte skona och sitsen var kort sa mina kna madde inte toppen.. val framme i Bangkok var det andra bullar, folket har ar valdigt avslappnat och bara att komma igenom tullen tog sin tid.. alla flyg till Koh Samui och Koh Chang var slut fram till nyar sa vi bestamde oss for att ta bussen till Koh Chang men val inne i taxin erbjod han oss en deal vi inte kudne saga nej till.. 35 mil for 800 kr.. Val framme pa Koh Chand motte vi upp Felix o Karro for en maltid..

Nu har vi flyttat till ett nytt resort och vi har det underbart.. igar lag vi pa stranden hela dagen sen var vi o kollade pa utomhusfilm och fick grillat serverat.. underbart! Sen var vi pa en marknad. Seb skrot om att han skulle ata grashoppar men pa marknaden angrade han sig.. haha..

Idag har vi varit o snorklat en runda och sedan akt runt till oliak strander o bara hangt.. riktigt fint och harlgit ska ni tro..

Nu ska jag ga o duscha sen in till byn for kvallens maltid o en massage.. underbart!