Hög på hus

I tisdags var vi som sagt och kollade på hus. Nu har vi kontaktat vår bank och inväntar lite information av dessa. Spännande, tyvärr så får vi vänta tills nästa vecka. Jag tror på ödet och är det meningen att detta är vårt hus så löser det sig annars kikar vi vidare tills VÅRT hus kommer. 
 
Igår var vi hemma hos mamma och pappa. Käkade och hämtade loppisskit. Annars gjorde vi inte särskilt mycket. Jag bjöd mamma på fika på lunchen som jag bakade i tisdags. Idag snabbakade jag negerbollar till sambon. Han älskar det och jag älskar att göra han glad. win win. hihi.
 
Idag har Louise och Alicia varit här och hälsat på. Hade tvätt i tvättstugan så jag gjorde mitt bästa på att vara en bra värdinna samtidigt som jag lämnade Folke i deras händer och sprang dit. hihi. Sen gick vi en runda på stan. Gjorde lite barnmatsfynd på Domus. haha. Stod där och rotade men tvär som jag är vill jag inte köpa barnmat men efter lite funderingar här hemma så ska jag dit igen imorgon och fynda lite mer. haha. Har gjort en liten inventering här hemma över vad sonen kan komma att behöva nu i höst. Kläderna flöder inte i samma visa som när han kom så nu får vi gå och köpa lite. Trevligt! Får kanske bjuda med mormor, morfar eller farmor på en runda ;) haha.