KANON

allt känns verkligen kanon nu... har varit på mitt sommarjobb idag och det känns verkligen kanon och jag tror att jag kommer trivas.. jag ska vara personlig assistent till en tjej, hon är runt 30 skulle jag tro.. idag har vi varit och mockat hos hennes häst, så i sommar kommer jag mocka skit vilket jag tror förvånar mer än halva släkten plus att någon gång under mina första veckor kommer hon få sin valp, en liten golden retriever.. Lucky me=) ska upp och jobba natt nästa vecka och se hur det går till och veckan därpå samma visa sen är jag inne i systemet och jag är redo för att börja jobba, troligtvis kommer jag hoppa in någongång om de behöver hjälp..

nu har jag beställt böcker.. 4 st böcker för 167 kr är helt överkomligt då två är inbundna.. har beställt Twilight ochkände att jag vill ha den serien inbunden eftersom i framtiden vill kanske fler läsa den och då är det trevligare att ha den inbunden..  fick skjuta upp beställningen på kläder tills torsdag då min syster kommer hem till päronen och vi ska beställa ihop.. förhoppningsvis finns ena dressen kvar eftersom den andra var slutsåld idag=( kanske kommer in tills på torsdag=)

Har även varit i skolan idag. haft lektion i engelska och vi har bara fått prata english.. jobbigt och man blir jävligt trött i huvudet.. är som ett google translate på lektionen och mina vänner verkar ha fått för sig att jag är bra på engelska och frågar min vad allt betyder... haha..