God fortsättning!

Julen är förbi och vilken jul det blev. Kaos är förnamnet och så många tårar. Folke kräktes ju i fredags och det har hållit i sig. På juldagen trodde vi att han var frisk men på kvällen kom det en kaskad och vi lämnade julfirandet i Rinkaby. Fram tills det hade vi haft en mycket trevlig kväll med många klappar och god mat.
På julafton fick Folke inte behålla någon mat så vi var redo för akuten men bestämde oss för att avvakta tills juldagen. Vi hade bestämt oss för att stanna hemma men familjen var hårda med att vi skulle komma trots allt. Så efter många tårar av både ångest, oro och sorg över en ensam jul blev det trots allt en underbar julafton med min underbara familj. Folke (och vi) kom hem med många fina julklappar, köket från kusin Emilia är utan tvekan favoriten.

Juldagen innebar vila och återhämtning. Folke har sedan dess bara blivit bättre och bättre. Folke och jag hade en riktigt myskväll med pippi och godis.

Idag har vi besökt Annika och Per och gav dem en julblomma, skulle lämnat den förra helgen men fick skjuta upp det. Därefter besökte vi oldemor Gis och lämnade en julklapp till henne.


Folke kockar i sitt nya kök.



På annandagen var vi hos mormor och morfar. Folke och morfar provsatt morbror Görgens traktorer.


Folke målar ofta och gärna. Snabbt går det.