fotografering

Idag har vi varit på fotografering med badet. Stressad som alltid stod jag nere i badet ombytt och klar två minuter innan vi skulle vara där. pju! sen som alltid och trots att man planera och håller på så springer jag fan ta mig alltid med andan i halsen. fotograferingen gick superbra och Folke fick en massa beröm av Jessica som dök med Folke. Kul att få så mycket beröm av henne! Vi fick många fina kort och nästa vecka hämtar vi dem. 
 
Annars har vi hunnit med att fira pappa/morfar. Mormor och morfar ville att Folke skulle sova över så jag och Seb åkte hem barnlösa för första gången. Kändes konstigt men skönt att få sova en hel natt. Sen blev det frukost i sängen med lite serier. Sen fixade vi lite vuxenpoäng med att storstäda HELA lägenheten. Köket fick sig en ordentlig omgång. Lördagen forsatte sedan i lugn och ro. 
 
Igår var vi på julmässa i Ovesholm. Inget att hänga i julgranen och vi kom hem tomhänta. Inhandlade en tomte till svärmor och ångrar mig lite att jag inte köpt en själv. Vi ska dock till Köpenhamn så då blir det kanske en jultomte därifrån. 
 
Folke fick en ny vagn av faster. haha. Sötnöt! 
Hans fina tröja kommer från farfar. Det står "Tycker du jag är tuff skulle du träffa min farfar". haha.