vardag

Då var man tillbaka till en vardag igen.. har varit i skolan hela dagen.. efter många om och men fick jag och Klara byta klass.. vad gör man inte för att få avsluta sin utbildning med sina kamrater som man har haft följe med i 3 år? Nu känns det kanon.. en massa information har inkommit under dagen och man inser återigen hur snabbt den här terminen kommer att gå.. Mina vänner, den 20 januari kan ni skriva in i kalendern.. då tar jag min examen.. LYCKA!!

imorgon har vi en liten kort dag.. sen är det lugnt för veckan.. jag ska på ett föräldrarmöte på min praktikplats på torsdag! sen har jag en loppisfest att anordna, men den känns ok.. har världens bästa med mig:) längtar som attans, hoppas bara det blir så bra som man hoppas..

på tal om något helt annat.. vi har blivit inbjudna på ett bröllop nu i höst och därmed börjar man själv fundera på sånt.. iaf jag.. inte för att vi på någotvis ska gifta oss eller ens har pratat om det.. men jag har sagt till Seb att om vi någon dag gifter oss så ska denna låt spelas när vi går ut.. detta för att Seb älskar rock och denna låt tycker jag är väldigt fin :)