650

nu har jag skrivit 650 inlägg i bloggen.. galet många om du frågar mig..

idag har skolan börjat.. känns skönt att vardagen ska bli normal igen.. imorgon ska vi ut på näsbyfält och kolla in saker där.. tror de va växter.. hhmm.. nästa vecka ska vi på lägerskola..

på onsdag är både jag o seb lediga och då ska vi hitta på ngt spännade har vi sagt.. men de kommer väl sluta med att vi tvättar, bakar och städar.. haha..

idag när jag skulle köpa busskort va jag först i kstad, men där va de 20 personer framför mig.. hell no va min tanke och åkte ner till Lund.. när ajg tog kölapp i Lund hade jag ca 150 personer framför mig.. va tvungen att ha de jävla kortet så de va bara att snällt vänta.. sen började jag prata med en annan och så säger hon: man borde göra en fuling och gå före när ingen går fram vid ett nr.. min hjärna började jobba som fan.. ska jag? ska jag inte? efter ca 75 nr och 45 min senare.. what the fuck? jga går före.. tog mig in på nr 280 (jag hade 395) sjukt nervös.. tänk om ngn kommer på mig? skulle fylla i kortet, går fan inte att läsa va där står, skakade som fan.. haha.. sen ser jag min buss när jag är klar och börjar springa.. gissa om att jag snubblar i värsta farten på ett övergångsställe.. tror jag var uppe lika snabbt.. haha.. slog mig inte.. när jag satt på bussen kom tanken: Synden straffar sig själv.. hih.. men de va de värt..

nu ska jag hoppa i säng... nu är det verkligen slut på sovmorgnar..