jobb

Då var helgen här igen. Underbart! Dessutom första advent nu på söndag. ljuvligt? Bara förnamnet. Min absoluta favorit högtid. 
 
I onsdags var det återigen dags för babysim, förra veckans instruktör var inte där och vi hade en ny kille. Så jäkla bra, hur härlig som helst. Vi testade strömmen och jag älskade det nog mer än Folke och han hade D-smile hela tiden. wii. Den hoppas vi på igen nästa vecka. 
 
Igår jobbade jag för första gången på ca 38 veckor. det var hur härligt som helst att vara tillbaka i skolan men måste erkänna att jag inte är redo att ge upp mina hemmadagar med Folke. Så även om jag trivs ypperligt i skolan så är hemma bäst. 
 
Idag har vi varit ute på promenad med Lovisa och Ellen. härligt, en promenad på ca 12 km. Jag har även hunnit med att tvätta 7 maskiner (13 maskiner är avklarade sedan i söndags). Ska aldrig mer hoppa över en vecka. Jag längtar även som fan efter en egen liten tvättstugan där jag kan slänga in tvätt när jag vill och känner för det. Mitt julpynt har kommit upp idag. Tycker det är lite lite. Skulle gärna vilja fylla på den där biten men inser att just nu är min son lite väl intresserad av saker som han inte får röra så jag väntar till nästa år. Förhoppningsvis har jag ett helt hus att fylla med pynt då.
 
Seb vägrade ta upp lite julpyntet tidigare i veckan så jag slog in lite julklappar, sonen är helt tokig i dem. 
Vet inte hur många gånger jag har fått ta bort honom därifrån. Är det någon som julklappar som saknar papper på något ställe så är det Folke som har varit i farten. 
Favoritleken i köket. Plocka ut alla saker från lådorna.