Tid

Ja, att finna tid till bloggen just nu verkar svårt men ska försöka bli bättre. Vi har nu kommit till någorlunda ro här i huset. Saknar lite hyllor, lampor och gardiner. Vi har hunnit med ett kalas och en massa annat. Finns så mycket att skriva men då blir det alldeles för långt. Jobbar varje dag och tiden när jag kommer hem vill jag tillbringa med familjen. Kommer på mig själv att jag ibland inte kollat facebook eller instagram på hela dagen (kanske inte negativt men säger en hel del om tiden). Jag menar, båda finns i mobilen och nära tillhands. menmen, nu sitter jag här. 
 
Har hunnit med Osby outlet, kalas för Seb, 30-årsfest för Challe, jobb och fotboll. 
 
Folke hade sin allra första övernattning hos farmor och farfar i lördags. Gick super och han verkade helnöjd när jag kom. Han har även flyttat in i sitt eget rum. Han somnar i vår säng men flyttas sedan över till sin säng och sitt rum. Han har sovit halva nätter där sedan ska han in till oss. Jag är så stolt över honom. Tänk den natten han sover hela natten i sitt rum. åhh, blir stolt bara jag tänker på det. 
 
Igår var vi ute hela familjen när vi kom hem från fotbollen. Fixade i trädgården och sopade ut gruset på vägen. Vårtecken långa vägar. Till helgen hoppas jag på lite fix i trädgården såsom plantering. 
 
Vilket flum men lovar att bli bättre. BTW, så går LCHF sådär och även min utmaning. Har varit helt slut den senaste veckan och det har verkligen känts kass i benen när jag tränat så har haft lite småpauser nu i slutet. Har fyra pass (inkl idag) kvar som ska genomföras och de ska vara borta innan veckan är slut. Lite besviken men man måste lyssna på kroppen annars går det åt helvete. 
 
Bakade LCHF-bounty. Mycket goda enligt mig.