oktober

nu är det bara de sista timmarna kvar av oktobermånad.. dagen har bestått av att skriva och radera.. imorgon gäller det att komma ihåg alla papper.. vi har även hunnit med att veckohandla och en promenad nu på kvällskvisten.. härligt.. jag har även spenderat en timme i telefon med min fina Alexandra.. de e alltid lika härlig att prata med dig och varje gång konstaterar vi att vi pratar/träffas för sällan men att vi alltid vet var vi har varandra och att vi kan lita på varandra i alla lägen.. såna vänner har man inte många av..

imorgon är det november och jag känner att oktober bara har försvunnit.. går tiden alltid lika fort eller är det bara denna höst som veckorna och månanderna bara springer iväg? november börjar med examinationer och efter morgondagen är förhoppningsvis nästa sista momentet avklarat.. bara ett moment kvar innan jag är färdig lärare..

veckan består av examination, handledarmöte, en viktigt inköp, påbörja examensjobbet, barnvakt till Freja, inflyttningsfest och förhoppningsvis en dejt med Alexandra..