överraskningsfest

Förra veckan och hela helgen har gått i ett. Syrran, jag och pappa hade fullt upp med att fixa inför mammas överraskningsfest. har bakat tårtor varje kväll förra veckan och ifredags höll jag på fram till 2 för att sedan fortsätta på lördagen. kvart över fem (?) blev jag klar med allt. gästerna kom halv sex. Vi lyckades hålla till hemligt men i lördags blev mamma lite misstänksam då det hände många oförklarliga händelser och pappa klädde sig lite väl fint för en kräftkalas hos mina svärföräldrar inkl cykling. Men mamma blev glatt överraskad när 60 personer sjöng "Vi gratulerar" när hon steg in i lokalen. Där var en härlig blandning av gamla och nya vänner samt släkten. Kvällen blev kanon och halv två tackade min lilla familj för sig och strax efter tre stängde mamma och pappa dörren. 
 
Igår var det återigen dags för en ny arbetsvecka och väl hemma igen hos min lilla kille tog vi vagnen till lekplatsen. Efter middagen hoppade Folke ner i badet. På kvällen kom Sebs moster och jag hjälpte henne med att framkalla lite bilder. Ska ta tag i mina kort med men väntar på kort från syrran. 
 
Idag tog jag lilleman på cykeln när jag kom hem och cyklade en härlig runda här i Åhus. Cyklade ner till stranden och blev bra förvånad över hur skönt det var i vattnet. 20 grader såg jag senare på facebook. Folke ville inte gå hem och tyckte att jag var världens kärring när jag satte på honom skorna och försökte få honom att gå tillbaka till cykeln. Efter middagen bakade vi chokladbollar och det gick sådär, försökte vara pedagogisk men en aning svårt när han bara vill stoppa smeten i munnen. 
 
Sista veckan på vår föräldrarledighet går mot sitt slut och denne mammas känslor är mest blödiga. jag trivs som attans på mitt jobb och vill verkligen jobba men Folke kommer spendera alldeles för många timmar på dagis enligt mig. Tyvärr har vi inget val just nu och jag brottas ständigt med mina skuldkänslor. Gråt och ångest ingår i min vardag just nu.
 
Efter stranden häng med lite chips (bild från Grekland) 
 
Innan vi stack tll Grekland hade vi underbara vänner på besök.