sommar

Då var sommaren igång och så även sommarjobbet. Det är jag och ungdomarna som sommarjobbar. Detta är sista sommaren, nästa år har jag sommarlov. Idag var det första dagen och herrejävlar vad jag har plockat godis. Nu är butiken full och imorgon kör vi på igen. Yes, jag plockar lösgodis i samma butik 5 dagar i veckan plus att de även har helgjobbare. Konstigt att folk är tjocka? 
 
Här har vi hunnit njuta av en lugn midsommar. Familjen åkte ner till sommarstugan och hängde där hela helgen. Underbart. Nu planerar vi för fullt inför kommande helg. I veckan är det jobb som står på agendan plus en anställningsintervju. Hoppas :) 
 
Här hemma är det fullt ös som gäller. Det händer otroligt mycket och sonen skänker oss så mycket kärlek och skratt. Vi får flera pussar varje dag och favoriten är utan tvekan familjepussen. Då hålller han om oss båda och så pussas hela familjen. haha. blir varm i hjärtan bara jag tänker på det. Vi har även beställt en ny vagn till Folke, den ska komma nästa veckan. Känner mig riktigt nöjd, nu är det bara till att avvakta och se om den uppfyller mina förväntningar. Den verkar väldigt bra om inget annat. 
 
Strandhäng
 
På promenad 
 
Vi har invigt cykelsitsen jag fick när jag fyllde år. Den tycker vi om väldigt mycket.
 
Min gamla pinnakärra