renovering

I tisdags när vi fick huset var det nystädat, idag ser det ut som värsta renoveringskaoset. Idag har jag tvättat toaletterna plus groventrén. Vi ska måla om dessa. Seb har spaklat skarvarna (som han fixade igår) och jag och pappa har gått efter med sandpapper. Imorgon ska vi ta resten av allt spakel, det hann inte torka.
 
Folke åkte hem till mormor och morfar igår och kom ner till huset i eftermiddags. Gullungen är helt underbar och som vi har saknat honom. Vaknade vid fem och sedan halv åtta idag och jag som hoppades på sovmorgon. Men gudarna ska veta att det var lättare att fixa i huset innan han kom. Jag blir alldeles för upptagen av honom att jag har svårt att koncenterar mig på det jag ska göra. haha. Imorgon tar faster Zara honom medan resten av familjen invaderar huset med målarpenseln i högsta hugg. 
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på Let's dance. Hhmm, det måste vara svårt för TV4 att hitta deltagare när de tar in kändisars småsyskon. Bitter? Lite, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ställa upp i detta program. Hur kul hade det inte varit att få lära sig dansa? Finns det inte någon i bekantskapskrets som är kändis, det skulle kunna vara min väg in. TV4 verkar inte vara så kräsna. hihi. Jag håller på Maria Montazzami och Sofia Wistam. Seb ligger i sängen och väntar på att detta ska ta slut så att vi kan kolla på film. 
 
Herrejävlar vad trött jag är i huvudet. Kommer nog sova gott i natt. 
 
Bjuder på en bild från Tandådalen. Syrran och Daniel åkte väggen och jag, mamma och pappa väntade nedanför. Det är syrran som är den som är längst ner.