Scones

Ikväll har jag och Seb ätit scones till kvällsmat.. fan va gott de va.. maten blev lite sen och därmed är jag fortf mätt.. trots detta är jag toksugen på marängsviss men tacksam för att vi inte har ngn grädde hemma.. de får bli till fredag istället.. Nu är det OS-final i hockey så jag ska snart hoppa i sängen och läsa i min bok.. Nu saknar jag verkligen en TV till.. jag har kollat på alla sidor på internet som jag finner intressanta och nu vet jag inte vad jag ska göra.. känns sent att plocka ut mina scrapbooksaker.. Jag har även tagit tag i mig själv idag och framkallat 150 bilder.. hoppas de kommer på tisdag så jag får ta med mig dem hem..

imorgon åker jag till Immeln för att byta bil, träffa Klara och jobba på vår B-uppsats.. Sen på kvällen väntas massage, som jag längtar.. Emelie är grym och min kropp kommer kännas som ny..

Nu när kroppen har fått slita en vecka tänker jag fortsätta min träning och verkligen försöka komma igång.. Blir de bara sol ute kan jag återgå till mina promenader.. sen ska jag försöka lägga upp träning så att jag tränar minst 2 helst 3 gånger i veckan.. imorgon missar jag mitt älskade steppass men på onsdag blir det dans.. kör kanske en omgång wii hos mor o far nu när jag är hemma..