kärlek

helgen har varit perfekt! I torsdags efter jobbet åkte jag ner till Lund där Seb väntade.. Vi åkte sedan vidare ner till Malmö där vi kollade på Oskar Linnros, sjukt besviken på den konserten.. Lökigare person får man leta efter.. Tod en cider och bara satt och pratade med kompisar.. riktigt trevlig kväll..

Ifredags gick vi upptidigt och begav oss till Göteborg.. Fin stad men tyvärr visade den inte upp sin finaste sida utan det regnade.. vi hann dock med ett x antal affärer och kom hem till hotellet ngr lappar fattigare.. På kvällen gick vi ut och åtpå Texas Longhorn.. Mycket god mat!

Igår efter frukosten begav vi oss åter ner mot syd och passade på att köra inom Freeport Outlet i Kungsbacka.. Även där blev vi ngr lappar fattigare men vad gör de?? Hemma igen och det var bara att svira om till finare klädsel och vidare till Emelie för årets första och enda kräftskiva.. Den blev super lyckad och härligt att träffa alla härliga vänner.. Efter en superlyckad fest begav vi oss till T-baren som var riktigt roligt.. Dansade loss som en galning och hade hur kul som helst.. kl 3 var det bara att hoppa in i taxin..

Igår när vi var på T-baren sa en person som har vuxit sjukt mkt i mina ögonen denna sommaren till mig att han en gång i livet vill uppleva samma kärlek som jag och Seb har och han tror att vi alltid kommer att leva ihop.. så söt och han gjorde min kväll! Vi pratade om allt och det blev lite djupt där för en sekund! Tack D!