198

Så då är snart 198 timmars arbetande snart över.. Klockan 06:00 tar jag helg och är inte tillbaka på jobbet förrän måndagkväll.. underbart att bara få vara ledig SÅ länge.. längtar att bara få umgås med Seb, familjen och vänner..

I veckan har vi varit hos syster på grillkväll, åkt ring och wakeboard, grillat hos svärisarna där även Sebs systrar var hemma.. trevligt.. vi har öven hunnit med stranden med mamma, pappa, syrran, Daniel, Elin och Stoffe.. en perfekt dag :)

Idag (läs igår) sov jag HELA dagen.. vaknade vid halv 1, somnade vid 2, vaknade igen vid 5 och strax innan 8 stack jag till jobbet.. nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 6 så att jag kan få ta helg... sjukt att man kan sova så mycket.. snackas väldigt mycket om sömn numera på min blogg men det beror på att det har blivit en VÄLDIGT stor del av mitt liv.. när skolan börjar hoppas jag att jag är mitt vanliga jag och tröttheten har hämtat sig..

Kollar på schemat inför hösten och inser att höstterminen kommer att springa iväg.. Börjar med 4 veckor i skolan, därefter 5 veckors praktik och därefter 11 veckor där det ska skrivas examensarbete.. fatta att tiden kommer att bara rusa iväg..

Imorgon bär det av till mamma och pappa.. vad vi ska göra vet vi inte än, det får vädret bestämma men trevligt lär det bli..